Odpověď
Re: kombucha - tibetská houba
Kombucha i kefírová (tibetská) houba jsou známé jako tibetská houba. Pravděpodobně kvůli svým legendárním zdravotním výhodám, pro které se obě tyto kvašené potraviny vyrábějí. Kombucha také hláskována jako kombu-cha, či přeložena z japonštiny jako kombu (mořské řasy) a Cha (čaje), je často zaměňována s japonskými vodními krystaly (Tibi) nebo Tibicos, které jsou velmi podobné oné kefírové houbě. Japonská vodní zrna jsou normálně fermentována ve vodě (nebo v džusu) a cukru no a kefírová zrna naopak v mléce. Kombucha také kvasí ve vodě, čaji a cukru a nikoliv v mléce. Každý z těchto zástupců nabízí jedinečné účinky na lidské zdraví a chutný nápoj a přesto jsou odlišné.
Zdraví Cempírek!
Odpověď
Koupim Tibetskou houbu a kombuchu
Dobry den,
koupim Tibetskou houbu a kombuchu, nejlepe Kolín, Kutná Hora, Čáslav a okolí. Děkuji R.
Odpověď
Re: Koupim Tibetskou houbu a kombuchu
Ak si ešte nezohnala viem ti poslat