Facebook Síť X Pinterest email tisk

Zdravý styl

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7   Další

příběhy k článkům

Oplach ovoce ,zeleniny

Helena

Vážení,
zhruba před 50-ti lety jsem žila 3 roky v Indii.Ovoce, zeleninu i
maso jsem nejdříve umyla v ředěném hypermanganu, než jsme to jako rodina jedli.
Maso pochopitelně po tepelné úpravě.
Bohužel, už si nepamatuji, jak jsem k němu i jeho použití přišla.Přijeli jsme domů v pohodě, což se některým nepodařilo.Viz steaky apod.a to
ještě tajně - hovězí maso vozili totiž Indové pod plachtou (známé důvody).
||Proto bych chtěla vědět, zda lze i u nás v Čechách toto použít jako desinfekci,
popř.jak . A též, kde jej sehnat - nerada bych si dělala ostudu, nebo dokonce
vyvolávala nějaké emoce.
děkuji předem za odpověď.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

HypermangamJ

Jaroslav Fridrich

Je možno použít roztok hypermangamu na kloktání při angině? J.F.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

ORCHIDEJ

DANA

DOBRY DEN CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT ZDA SE HYPERMANGAN MUŽE POUŽIVAT NA ORCHIDEJ ABY BYLA STALE MODRA..DĚKUJI

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetosm.