Napsal: Vinš J. / komentářů: 12
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 2
Helena
Vážení,
zhruba před 50-ti lety jsem žila 3 roky v Indii.Ovoce, zeleninu i
maso jsem nejdříve umyla v ředěném hypermanganu, než jsme to jako rodina jedli.
Maso pochopitelně po tepelné úpravě.
Bohužel, už si nepamatuji, jak jsem k němu i jeho použití přišla.Přijeli jsme domů v pohodě, což se některým nepodařilo.Viz steaky apod.a to
ještě tajně - hovězí maso vozili totiž Indové pod plachtou (známé důvody).
||Proto bych chtěla vědět, zda lze i u nás v Čechách toto použít jako desinfekci,
popř.jak . A též, kde jej sehnat - nerada bych si dělala ostudu, nebo dokonce
vyvolávala nějaké emoce.
děkuji předem za odpověď.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Jaroslav Fridrich
Je možno použít roztok hypermangamu na kloktání při angině? J.F.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
DANA
DOBRY DEN CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT ZDA SE HYPERMANGAN MUŽE POUŽIVAT NA ORCHIDEJ ABY BYLA STALE MODRA..DĚKUJI
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět